Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan juthat el a szállodánkba?

Az Up Hotel Budapest címe: 1067 Budapest Csengery utca 31, főbejárat a Hunyadi tér felől.

Reptérről:

A szálloda által biztosított taxi felár ellenében vehető igénybe. Kérésre autókölcsönző szolgáltatás is megrendelhető kollégáinktól, autójához pedig parkolási lehetőséget is biztosítunk. 

E-mail címünk: frontdesk@uphotelbudapest.com

Autóval a repülőtérről:

A Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a városközpontot a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton lehet elérni. 15 km utazás után a Kálvin térnél forduljon jobbra, haladjon egyenesen a Múzeum körúton 1 km-en keresztül a Deák Ferenc térig. Innen haladjon tovább az Andrássy út mentén 1,1 km-t. Forduljon jobbra a Csengery utcára, majd haladjon egyenesen ezen az utcán. Az Up Hotel Budapest a Hunyadi tér és Csengery utca sarkán található. A garázs bejárata a Csengery utca felől nyílik.

Vonattal:

Szállodánk 1,4 km távolságra található a Nyugati pályaudvartól, 1,5 km távolságra a Keleti pályaudvartól és 4 km távolságra a Déli pályaudvartól. Bármelyik pályaudvarra is érkezzen kedves vendégünk örömmel megszervezzük limuzin transzferét.   

E-mail címünk: frontdesk@uphotelbudapest.com

Ha autóval érkezek tudok-e parkolni a szálloda területén vagy annak környezetében?

Vendégeink számára parkolási lehetőséget biztosítunk a szálloda mélygarázsában melynek díja 25 / autó / éj. A mélygarázs bejáratának adatai: szélesség: 208 cm, magasság: 200 cm. A férőhelyek száma limitált (összesen 10 db parkolóhely áll rendelkezésre) ezért kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot szállodánkkal a parkolóhely lefoglalásához a reservation@uphotelbudapest.com email címen. Garázsunk nem őrzött.

Garázsunkban elektromos autótöltő állomás is rendelkezésre áll, amelyet ingyenesen használhatnak vendégeink.

Van lehetőség az utcán felfestett parkolóhelyek használatára is. A parkolás díja 600 HUF / óra munkanapokon 08:00 – 22:00 között. A parkolás díját az utcán található parkoló automatáknál tudják rendezni. Hétvégén a parkolás az utcán ingyenes, kivéve, ha a munkanap hétvégére esik.

Hány órakor van bejelentkezési és kijelentkezési idő?

A bejelentkezési idő 14:00, a kijelentkezési idő 11:00. Amennyiben 14 óra előtt érkezik, örömmel tároljuk a csomagjait. A szobákból való kijelentkezés 11:00 óráig történik. Ha később távozik Budapestről, mint a kijelentkezési idő, akkor természetesen csomagjai tárolásában segítséget nyújtunk. Örömmel biztosítunk lehetőséget korai bejelentkezésre, vagy késői kijelentkezésre szállodánk telítettségének függvényében. Ilyen jellegű kérések esetén recepciós kollégáink lesznek a segítségükre. A késői kijelentkezés esetén további díjat számolhatunk fel.

Mikor szolgálják fel a reggelit?

Amerikai büfé reggelit szolgálunk fel minden kedves vendégünknek a hét minden napján 07:00-10:30 között a szálloda földszintjén található Posner Bistroban.

Van a szállodában szobaszerviz?

A szálloda rendelkezik szobaszerviz szolgáltatással a hét minden napján 07:00-22:00 között. Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a szobaszerviz felszolgálási díja 17,5%. Szobába kért reggeli estén a szobaszerviz felszolgálási díja 5 per fő.

Dohányzás megengedett a szállodában?

Vendégeink egészsége érdekében dohányzásmentes környezetet biztosítunk. A dohányzás semmilyen helyen nem engedélyezett a szállodában, beleértve a szobákat. Ha ezt a szabályt figyelmen kívül hagyják, extra tisztítási felárat számítunk fel, ami a Smart, Superior és Up studio szobatípusok esetében 200 € lakosztály esetében pedig 300 €.

Van a szállodának étterme?

A szálloda földszintjén található Posner Bistro nyitvatartása a következő:

Reggeli: 07:00 – 10:30

Ebéd: 12:00 – 15:00

A szálloda lobby területén található Posner Bár minden nap 15:00 – 22:00 között várja vendégeinket.

Elérhetők e a különböző szolgáltatások nem szállóvendégek részére?

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt éttermünkbe. A szálloda földszintjén található Posner Bistro nyitvatartása a következő:

Reggeli: 07:00 – 10:30

Ebéd: 12:00 – 15:00

A szálloda lobby területén található Posner Bár minden nap 15:00 – 22:00 között várja nem szálló vendégeinket is.

Bevihető háziállat a szállodába?

Az Up Hotel Budapest szeretettel várja vendégeink házi kedvenceit. Házi kedvenceknek szóló ajánlatunk (speciális ajánlatok menüpont) csak bizonyos szobatípusok esetén elérhető felár ellenében ezért kérjük érdeklődjön kollégánknál a reservation@uphotelbudapest.com email címen.  A szállodai szabályzat értelmében egy szobában maximum egy 15 kg-os házikedvenc engedhető. 

Kínál-e kerekesszékkel megközelíthető szobákat a szálloda?

Igen, egy Smart típusú szobát kínálunk mozgássérült vendégeink számra, mely a 2. emeleten található, és könnyen megközelíthető. A villanykapcsolók alacsonyabban helyeztük el, illetve a fürdőszobába kapaszkodókat és vészcsengőt szereltünk fel.

Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a szobaár?

A szobák reggelivel foglalhatók, és a következő szolgáltatásokat minden árunk tartalmazza:

  • Büfé reggeli
  • Ingyenes ásványvíz a szobában érkezéskor
  • Nespresso® kávéfőző minden szobában ingyenes kapszulákkal napi feltöltéssel
  • Teakészítési lehetőség a szobában napi frissítéssel
  • Ingyenes szélessávú Wi-Fi a nyilvános helyiségekben és szobákban
  • Ingyenes használata a finn,- és infraszaunának; és fitnesz teremnek

Milyen kedvezményt biztosítanak a gyerekekkel érkező vendégeknek?

Több szobatípust is kínálunk, amelyek kiválóan alkalmasak családok számára. Ezek a Smart, Superior és Up Studio típusú szobáink. A 6 éves kor alatt a gyerekek számára a szállást és a reggelit ingyenesen biztosítjuk. Kérésre kiságyat is rendelkezésre bocsátunk. 6 éves kor felett egységesen 30 € felárat számítunk fel mely tartalmazza a reggeli díját is.

Lehetséges e a szállodájukban rendezvényt szervezni?

Az Up Hotel Budapest két konferenciaterme a földszinten találhatóak. A Turing terem 45 m2 alapterületű, a Clarke Terem pedig 38 m2. Bővebb információért, illetve ajánlatkérésért forduljon kollégáinkhoz a sales@uphotelbudapest.com címen vagy a +36 1 550 53 07-es telefonszámon.

Hány szobával rendelkezik a szálloda?

Az Up Hotel Budapest összesen 156 szobával rendelkezik 7 szobakategóriában.

Szobakategória

Szobák száma

Négyzetméter

Franciaágyas

Két különálló ágyas

Smart

47

23

19-23

Superior 

25

32

24-27

Mini Smart

5

14-16

Terrace Superior

3

4

23-25

Superior with Sofa

6

24-27

Up Studio

8

2

28-35

Corner Suite with terrace

1

44

Számítanak e fel felárat harmadik személy esetén?

Három fő esetén szobatípusok széles választékát kínáljuk úgy, mint Smart, Superior vagy Up Studio kategóriákban. 6 éves kor felett egységesen 30 € felárat számítunk fel mely tartalmazza a reggeli díját is.

Van e a szállodában wellness részleg vagy fitnesz terem?

A negyedik emeleten található szállodánk szauna és fitnesz részlege napterasszal, ahol finn és infraszauna, a fitneszteremben kardió és fitnesz-gépek állnak vendégeink rendelkezésére. A szauna és fitnesz részleg minden nap 06:00 – 22:00 óra között üzemel, aminek használatát ingyenesen biztosítjuk szállóvendégeinknek. 

Milyen üzleti szolgáltatásokat kínálnak?

A szállodában 24 órás recepció működik, ahol nyomtatás, fénymásolás és szkennelés szolgáltatás igényelhető. Ezen kívül még egy nyomtatóval ellátott munkaállomást kínálunk a szálloda földszintjén. Az Internet díjmentesen elérhető a szálloda egész területén. 

Visit Us.

It’s easy.