Házirend és irányelvek

A szobákat csak a recepción szabályszerűen bejelentkezett, érvényes személyazonosító okmánnyal rendelkező vendégek vehetik igénybe.

Este 21:00-07:00 óra között van a pihenőidő. Kérünk minden vendéget, hogy ebben az időszakban legyen körültekintő, és ne csapjon zajt, ami zavarhatja a többi vendéget. Más vendégek zavarása nem megengedett. A Szálloda fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja azon Vendég további vendéglátását, aki zavarja a többi Vendéget, vagy bármely más módon megszegi a Házirendet.

Feltételezzük, hogy a Vendégek Szállodánkban való tartózkodásuk kezdetén megismerték és teljes mértékben megértették a Szállodai szabályzatot.

Az Ön kényelme érdekében széfet biztosítunk, amely a szobája gardróbjában található. A szálloda nem vállal felelősséget az Ön személyes tárgyainak megrongálódásáért vagy elvesztéséért. Kérjük, bármilye eltűnik, haladéktalanul értesítse a Recepciót. Javasoljuk, hogy a szállodából való távozáskor ellenőrizze még egyszer a szobájában található széfet.

Valamennyi vendégszobában NE ZAVARJANAK jelzés található. A szálloda szabályai szerint ezt a jelzést 24 óránál tovább nem lehet kihelyezni. Ezt követően a szálloda fenntartja a jogot, hogy biztonsági okokból belépjen a szobába.

A szálloda vendégeinek megfelelő ruházatban és lábbeliben kell lenniük, amikor a szálloda nyilvános helyein közlekednek.

A szállodába tilos robbanóanyagot, fegyvert, gyúlékony anyagot vagy egyéb veszélyes vegyszert bevinni.

A kulcskártyát a vendégek a recepción történő regisztrációkor kapják meg, és kérjük, hogy zárják be a szobákat. A vendégeknek távozáskor át kell adniuk kulcsaikat a recepciósnak. Ha a vendégek elveszítik vagy nem adják vissza a kulcskártyát, kötelesek 2 EUR büntetést fizetni.

Kár esetén:
A vendég felelősséggel tartozik a szállodának a kiosztott szobákban található berendezési tárgyakért, szobai felszerelésekért. Amennyiben ezekben kár keletkezik a vendég viselkedése, mulasztása vagy hanyagsága által, a vendég köteles megfizetni a szállodának az okozott kárt. A minimum fizetendő összeg 50.000 Ft vagy 130 EUR.

Nem dohányzó szabályzat:
Vendégeink egészsége és jó közérzete érdekében az Up Hotel Budapest egész területén tilos a dohányzás. Ezúton tájékoztatjuk, hogy azon vendégeinknek, akik ezt a szabályt figyelmen kívül hagyják, szobák esetében éjszakánként 150 euró, stúdiók és lakosztályok esetében éjszakánként 250 euró extra takarítási díjat számolunk fel.

Kép és hanganyag készítése:
Tájékoztatjuk, hogy a szállodai szobák és a szálloda egyéb helyiségei kizárólag rendeltetésszerűen használhatók. Bármilyen professzionális kamerafelvétel (pl. videó vagy fotózás) készítéséhez elengedhetetlen az előzetes engedély és a bérleti szerződés megkötése.