Parkolási

Tájékoztató.

Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk informálni Önöket Budapest VII. kerülete bejelentéséről, miszerint a Csengery utcát útfelújítás miatt 2024. június 11-én lezárják. A felújítás előreláthatóan több mint 2 hónapig eltarthat.

A szállodát egyelőre a Teréz körút felől, a Szófia utcán lehet majd megközelíteni és kihajtani a Vörösmarthy utca és az Izabella utca irányába lehet.

Sajnos ez azt jelenti hogy szállodánk mélygarázsának bejárata szintén le lesz zárva. A város rendelkezésünkre bocsájt néhány parkoló helyet a szálloda főbejárata előtt, azonban csak limitált számban, illetve ezek nem őrzött parkolók.

Azon vendégeinkkel akik már foglaltak hozzánk parkolót sajnálattal közöljük, hogy nem tudjuk biztosítani az ígért mélygarázst. Azonban lefoglalunk nekik egy parkolóhelyet a szálloda előtt, melyen feltüntetjük autójuk rendszámát.

Ezúton kérjük őket hogy egyeztessenek velünk a connect@uphotelbudapest.com email címen és tájékoztassanak minket autójuk rendszámáról, hogy felkészülten várhassuk érkezésüket.

Amennyiben még nem foglaltak parkolót, úgy kérjük ezt tegyék meg minél előbb, mert limitált helyek elérhetőek csupán.

Aleternatív zárt és örzött parkolóként az alábbi mélygarázst tudjuk ajánlani, ami 300 méterre található az Up Hotel Budapesttől:

Corinthia Hotel Mélygarázs
1067 Budapest, Hársfa utca 53.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket hogy a felújítást az önkormányzat rendelte el. Sajnos a szálloda nincs befolyással az építkezésre. Ezúton szeretnénk előre is elnézést kérni a kellemetlenségek miatt (útlezárás, zaj, stb).

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljanak hozzánk bizalommal.

Telefon: +36 1 550 5300 vagy e-mail: connect@uphotelbudapest.com

Üdvözlettel,
Up Hotel Budapest